MOTORCYKEL KØREKORT

Du kan starte med at tilmelde dig her på hjemmesiden ved at udfylde dine data med navn m.v. under kontakt os. Prisen på et motorcykel kørekort står under ”priser” . Kig på hold start siden og skriv ned hvilket hold du ønsker at tilmelde dig. Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive en e-mail til: info@kbhkoereskole.dk for yderligere oplysninger eller angående din tilmelding.

Kørelærerne til motorcykel kørekort har mange års erfaring i faget og er trænede lærere, som er meget dygtige til at lære fra sig.

Skolen bruger følgende motorcykel modeller til kørsel og har hele 3 stykker med ABS bremser:

Honda CB500 F
Honda CB250 Rebel
Kawasaki ER5, 500
BMW R80 GS m. sidevogn
Suzuki GS 500 E, m. sidevogn
Suzuki GS 500 E uden sidevogn
Suzuki TU 250
Suzuki GSX 250
Suzuki 250 Marauder


DET SIGER LOVEN:
1. juli 1996 er der blevet indført aldersgrænser og inddeling i klasser af motorcykler, nemlig over og under 34HK. Der vil være krav om beskyttelsesbeklædning og køreprøver vil fra 1. okt. starte med manøvrebaneprøver inden turen i trafikken. Mere om det følger her på vores www.

Hvis du er under 21 år må du kun tage kørekort til motorcykel under 34HK. Men hvis du som 18 årig har haft kørekort til lille MC motorcykel, kan du når du har haft kørekortet i 2 år tage kørekortet til en stor MC. Dog må du efter 3 år automatisk køre en stor MC og endda uden køreprøve. Hvis du som 21 årig har taget kortet til den lille, kan du selvfølgelig vælge at tage en ekstra køreprøve i en stor MC og dermed undgå at skulle vente yderligere 3 år.

I 1999 er reglerne om motorcykel kørekort blevet lige så grundige som til bilkørekort, med lektionsplaner og minimum antal lektioner både i teori og kørsel på vejen. Samtidig med at dette blev indført er det også blevet obligatorisk at gennemføre kursus på køreteknisk anlæg, dog kun på de tørre baner både med sidevogn og solo MC. På køreteknisk anlæg fokuseres der på at eleven lærer de nødvendige styre- og bremsemanøvrer.

Minimumskravet til MC motorcykel kørekort er i alt på 48 lektioner á 45 minutter, fordelt således:

26 lektioner i teorilokale
4 lektioner på lukket manøvre øvelsesbane
13 lektioner i kørsel på vej
5 lektioner i manøvrer på køreteknisk anlæg

For yderligere oplysninger eller tilmelding til MC kørekort, send os en e-mail til: info@kbhkoereskole.dk
Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.


BIL KØREKORT
BIL MED ANHÆNGER
GENERHVERV KØREKORT
TAXI KØREKORT
TAXIVOGNMAND
MOTERCYKEL KØREKORT
LASTVOGN KØREKORT